Es presenten els Reis del Carnaval de Roses 2017

Carnaval de Roses 2017
Els Reis del Carnaval de Roses 2016 amb les autoritats locals / Foto: arxiu

La presentació dels Reis del Carnaval de Roses 2017 té lloc aquest vespre a l’Hotel Rambla Mar

Carnaval de Roses 2017
Els Reis del Carnaval de Roses 2016 amb les autoritats locals / Foto: arxiu

L’Hotel Rambla Mar de Roses acollirà l’acte de presentació del Carnestoltes 2017 i dels Reis i Reines de les diferents categories, adults, infantils i veterans, del Carnaval de Roses 2017. L’acte es portarà a terme a les 20:30 hores.

Durant l’acte, l’alcaldessa de Roses posarà la banda al Carnestoltes 2017, distinció que enguany recau sobre Miguel Fuentes, de la colla Santornem-hi. A continuació, es presentaran els Reis i Reines de les diferents categories, que seran els encarregats d’encapçalar les passades que tindran lloc la setmana que ve al municipi.

Els Reis del Carnaval 2017 són Darío Fannoni i Carolina Viñuela, membres de la colla Torracasanyes. Els Reis infantils ha recaigut sobre Erik Barneo i Marla Viñales, de la colla Els Amics. I pel que fa al veterans el regnat estarà en mans de Josep Gualde i Dolors Lleó, del Casal d’Avis Casa del Mar. El Casal del Pescador enguany no ha presentat candidatura per regnar durant la festa de disfresses.

Un altre acte que té lloc durant la vetllada és el lliurament del trofeu que el consistori atorga cada any a una persona relacionada amb el Carnaval de Roses i amb una implicació especial amb aquesta festa.