Presstrip de turisme natural i de benestar a Roses

Presstrip a Roses

Periodistes especialitzats en turisme natural contemplant la bellesa del Parc Natural del Cap de Creus / Foto: Ajuntament de Roses

Periodistes especialitzats experimenten en primera persona l’oferta natural i de benestar de Roses

El passat dimecres Roses va rebre els assistents del Presstrip Costa Brava organitzat pel Club de Salut i Benestar i pel Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona. Al llarg de la jornada, els assistents van poder participar en diferents activitats i conèixer així l’entorn natural i l’oferta en turisme de benestar de què Roses disposa.

Representants dels mitjans de comunicació Buena Vida, esRadio, Viajes National Geographic i Promotourist van poder conèixer el patrimoni natural de Roses al llarg de tota la jornada, viure l’experiència de participar en activitats de benestar i senderisme, i degustar la cuina rosinca.

L’arribada dels participants va tenir lloc dimarts al vespre, moment en què es van instal·lar en un establiment hoteler de la població i gaudir del seu spa i d’un sopar saludable. La jornada de dimecres s’inicià amb una sessió de mindfulness a la Ciutadella de Roses, seguida d’una ruta de senderisme pel camí de ronda al Cap de Creus. En acabar, van poder degustar la gastronomia rosinca en un restaurant de la població.

La jornada forma part del programa d’activitats organitzat pel Patronat de Turisme al llarg d’aquesta setmana amb l’objectiu de donar a conèixer la nombrosa i variada oferta en turisme de natura i de benestar de la Costa Brava. La realització de presstrips (viatges de premsa), és una pràctica cada cop més estesa que permet que els periodistes descobreixin, en primera persona i de manera vivencial, els atractius i experiències que ofereix un territori, podent així traslladar de manera més completa i exacta la informació als seus lectors.