Quatre càmpings gironins escollits entre els millors d’Europa

Aquests quatre càmpings han estat guardonats a Lisboa per a la seva excel·lència

ssociació de Càmpings de Girona,
El càmping Sènia Cala Gogó, de Calonge

Els càmpings Sènia Cala Gogó, de Calonge, Internacional de Calonge, Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, han estat guardonats entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’ excel·lència per la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana (FICC). El reconeixement l’han rebut aquests quatre establiments gironins durant el  Primer Congrés  Mundial de Càmping de la FICC celebrat recentment a Lisboa.  Els guardons, que s’atorguen cada cinc anys,  els han rebut un centenar de càmpings  a tot Europa d’un total de 12 destinacions .

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha destacat la gran importància “d’aquests guardons que reconeixen l’esforç que any rere any fan els empresaris del sector  amb importants inversions per mantenir la qualitat i l’excel·lència dels establiments, i també per oferir experiències innovadores i especialitzar-se en activitats que els diferenciïn”.

La FICC, amb seu a Brussel·les, és l’única organització mundial dedicada a l’acampada, la caravana i l’autocaravana que representa els interessos dels campistes. Es va crear al  1933 i actualment aglutina 67 clubs i federacions de 38 països diferents de tot el món.