Reglament VIII Cursa de la Dona

Cursa de la Dona de Roses

REGLAMENT DE LA VIII CURSA DE LA DONA

1. Cursa de la Dona de RosesLa Cursa està organitzada per Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.

2. Es celebrarà el proper dia 20 de Setembre de 2015, sortida a les 10:00 hores al Port Esportiu de Roses.

3. Podran participar totes aquelles dones que estiguin degudament inscrites. Els homes, podran fer la cursa però no participaran a nivell competitiu, sense dret a rebre cap trofeu, i sempre sortint per darrera de les dones al començament de la prova.

4. Les primeres dones de cada categoria, tindran un trofeu sempre i quan hagin finalitzat la prova per medis propis, no es comptabilitzaran les arribades a meta en patins, cotxes per a nens, patinets i qualsevol altre medi de transport.

5. La distancia de la cursa serà de 5 km. degudament senyalitzats amb sortida i arribada al mateix lloc. L’organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major. Hi haurà un avituallament a l’arribada.

6. Es donaran un total de 24 trofeus, a les tres primeres de cada categoria segons l’any de naixement, aquests no seran acumulatius.

2012-1998

1997-1993

1992-1973

1972-1963

1962-1953

del 1952 i anteriors.

Els menors i les menors fins a 10 anys tindran tots un medalla commemorativa.

7. Les persones que l’organització tingui coneixement que no han completat tot el recorregut de 5km de la Cursa no tindran dret als premis i sortejos

8. El preu de la inscripció serà de 6 €, si es fa de manera anticipada. El mateix dia de la Cursa són 10 € per tal d’evitar cues i retard en els horaris establerts

9. Les inscripcions anticipades es poden fer a la Fundació Roses Contra el Càncer, Piscina Municipal, Base Esports Montjoi i Auto Peira.

10. Les inscripcions es donaran per tancades a l’arribar a la xifra de 600 inscrits

11 . El mateix dia de la prova es podran fer inscripcions des de les 08:00 fins a les 09:30 hores. Les inscripcions es tancaran al arribar a les 400.

12 . Recollida de dorsals el mateix dia de la cursa al Port Esportiu de Roses des de les 08:00 hores.

13. Hi haurà servei d’ambulància a la sortida i arribada.

14. Al final de la cursa, hi haurà un sorteig amb premis cedits per els nostres patrocinadors.

15. Aquest reglament podrà ser modificat sense previ avis per l’organització de la cursa per motius aliens al club.

NOTA: EL FET DE PARTICIPAR EN LA CURSA DE LA DONA, IMPLICA LA TOTAL ACEPTACIO DEL PRESENT REGLAMENT.