Roses Cultura

Robatori en dues Barraques de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2022
La porta rebentada de la Barraca de la Colla Scargottins

Els lladres van entrar a la Barraca dels Scargottins i la Barraca de Los Nenucos la matinada de dissabte per emportar-se un pam de nassos

La colla dels Scargottins i la Colla Los Nenucos si munten un circ segur que els creixeran els nans. Si al passat mes de juliol se’ls va cremar la carrossa, la passada matinada de dissabte a diumenge els van entrar a robar a la seva Barraca. Els lladres, sabedors que cada nit les Barraques fan una caixa entre mig milió i 1M€ d’euros (milió amunt, milió avall i burru el que s’ho cregui), van rebentar la porta dels Scargotttins “per regirar la caixa registradora, en la que hi havia unes quantes monedes i emportar-se els diners que hi havia en el pot de les propines, total, uns 125 euros se’n va emportar”, va explicar el cap de colla dels Scargottins, Ferran Prats.

Festa Major de Roses 2022
Per entre els barrots de la finestra va entrar el lladre o lladres a la Barraca de Los Nenucos

Més sort van tenir la colla de Los Nenucos, primer, perquè no els hi van destrossar la porta, “no, això ha estat un jove o una persona molt prima que s’ha colat entre els barrots de la finestra, i ens hem donat compte que han entrat quan he vist la caixa registradora a terra, que cada nit buidem, i petjades pel mostrador. No s’han emportar res de beguda o menjar, venien a per diners només, i sortosament no han vist el pot de les propines, perquè continuava al seu lloc”, va afirmar David Gómez, cap de colla Los Nenucos.

Esperem i desitgem que la mala ratxa que porten les colles de Carnaval, iniciada el mes passat amb l’incendi de la nau de les carrosses, acabi d’una vegada per totes, avui, amb el tancament de les Barraques de la Festa Major de Roses.