Roben un cotxe a França i el precipiten en un penya-segat a Cala Montjoi

Vehicle precipitat a Cala Montjoi
Membres de salvament amb el vehicle sinsitrat a Cala Montjoi

El vehicle va ser sostret ahir a la nit a la població de Nimes i aparegut estimbat en unes roques a la carretera entre Cala Montjoi i La Pelosa

Vehicle precipitat a Cala Montjoi
Membres de salvament amb el vehicle sinsitrat a Cala Montjoi

Un veí de Roses que passeja habitualment per la zona de Cala Montjoi ha vist a primera hora del matí, un vehicle estavellat en unes roques al mar a sota d’un penya-segat a Cala Montjoi. A les 8:30 hores és quan la Policia Local ha rebut l’avís d’aquest veí de l’incident, i tot seguit s’ha iniciat el dispositiu de rescat i investigació.
Fins a la zona s’han desplaçat, per terra, una dotació de la mateixa Policia Local, el Grup de Muntanya i el Grup Aquàtic dels Mossos d’Esquadra, dues patrulles de la Guàrdia Civil, i una ambulància del SEM.
Per mar han estat el GEAS de la Guàrdia Civil, i el vaixell ‘Castor’ de Salvament Marítim, les dues embarcacions que han arribat fins al cotxe sinistrat.

La primera tasca que s’ha portat a terme aquest matí, a banda de veure que el cotxe és un tot terreny BMW X3 amb matrícula francesa, “ha estat comprovar que no hi hagués cap persona ferida ni fora ni a l’interior del vehicle”, ha assenyalat el sotsinspector en cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Roses, Gabriel García,

Vehicle precipitat a Cala Montjoi
Penya-segat per a on s’ha precipitat el vehicle, a l’aigua en el cercle vermell

Aquesta tarda però, les dades que han arribat a la Policia de Catalunya, “és que aquest vehicle ha estat sostret aquesta nit a França, concretament a la població de Nimes”, ha afirmat el sotsinspector.
Actualment s’estan fent les diligencies per intentar localitzar al propietari del vehicle, un tot terreny, BMW X3, alhora que agafar les empremtes per tal d’esbrinar els possibles autors del robatori.

Segons ha explicat Gabriel García les tasques de rescat del vehicle s’haurà de fer per mar, “perquè per terra és bastant perillós per l’orografia del territori”, tot i que ha assenyalat que s’hauria de fer càrrec l’assegurança que té contractada el propietari del vehicle.

De moment el cotxe passarà la seva segona nit al mar.