Roses continua amb la distribució de mascaretes de protecció entre la població més vulnerable, la gent gran

Macartes de protecció a Roses
Com aquesta són les mascaretes confeccionades per veïnes i veïns voluntaris de Roses

El repartiment de les mascaretes de protecció es farà al propi Ajuntament de Roses (plaça Catalunya, núm. 12) demà divendres i dissabte, de 10 a 12 hores    

Entre demà, divendres 10 d’abril, i dissabte 11, l’Ajuntament lliurarà un total de 600 mascaretes aportades per Dipsalut, i destinades a la gent gran del municipi, el col·lectiu més vulnerable davant un possible contagi. Per evitar el seu desplaçament, podran recollir la mascareta familiars, amics o veïns de l’avi o àvia. Des del consistori s’apel·la a la responsabilitat i bona fe de la ciutadania, per tal que aquest material arribi a les persones que més ho necessiten. El repartiment es farà al propi Ajuntament (plaça Catalunya, núm. 12), de 10 a 12 hores.  

Roses ja ha distribuït 1000 mascaretes i en prepara 3.500 més 

Amb la distribució que es realitzarà demà i dissabte, el consistori continua amb el subministrament de mascaretes protectores, després de les més de 1000 unitats repartides ja entre cossos de seguretat, CAP, Residència Pi i Sunyer, Mercat municipal i comerços de la població oberts al públic.
Més de 1000 mascaretes que han estat confeccionades per veïnes i veïns voluntaris de Roses, amb l’aportació de material comprat per l’Ajuntament. 

En el moment actual, i gràcies a la intervenció de l’Assemblea Nacional Catalana-ANC, s’ha aconseguit l’aportació de nou material per poder-ne cosir 3.500 mascaretes més que, un cop confeccionades, es distribuiran també entre el CAP i resta de població que en necessiti.