Inici Actualitat Roses destinarà una partida de les ordenances fiscals de 2018 per fomentar...

Roses destinarà una partida de les ordenances fiscals de 2018 per fomentar el turisme de negocis

El Castell de la Trinitat va acollir un 'workshop' dins l'acció Costabrava Challenge Week

Aquesta partida en l’apartat de Preus públics de les ordenances fiscals de 2018, permetrà a les empreses de fora la utilització de les instal·lacions municipals de Roses amb una bonificació del 50 % si es pernocta a la Vila

El Castell de la Trinitat tindrà l’any vinent una bonificació del 50% per poder celebrar esdeveniments

Roses va participar el cap de setmana passat en el CostaBrava Challenge Week, que es va celebrar al Castell de la Trinitat. Una acció promocional que va comptar amb la participació de representants d’agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments, i en la que el departament de Turisme del consistori rosinc va oferir el Teatre Municipal, la Ciutadella  i el mateix Castell de la Trinitat a empreses institucions o col·lectius de diferents àmbits per a l’organització  congressos, seminaris o qualsevol tipus d’esdeveniment.
L’objectiu és poder atraure turisme fora de temporada. Un turisme, en aquest cas de negocis, i per la qual cosa l’Ajuntament de Roses destinarà una partida en les ordenances fiscals de 2018, en l’apartat de Preus públics, “per aplicar una bonificació d’un 50% sobre la tarifa general de l’ús de les instal·lacions municipals que tinguin per objectiu l’organització de congressos, convencions, ‘worshops’ o seminaris sempre i quan els participants pernoctin a Roses”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens.

Una bonificació que tindrà validesa “si se celebren entre els mesos d’octubre i maig, exceptuant la Setmana Santa, ja que l’objectiu d’aquesta bonificació és atraure visitants a Roses fora de les èpoques de l’any amb gran afluència de turistes”, ha assenyalat Llorens.

L’equip de govern té previst presentar les ordenances fiscals de 2018 a la resta de grups de l’oposició demà dilluns, 16 d’octubre, tot just després que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor d’Economia i Hisenda, Marc Danés, les hagin presentat públicament en una conferència de premsa.

Exit mobile version