Suquet de peix de Rose

Roses disposa d’un centenar més de places d’aparcament per la seva Festa Major

Més aparcaments a Roses
En aquest terrenys a tocar la Ciutadella i l'Avinguda de Rhode s'han habilitat 100 places d'aparcament per la Festa Major de Roses

Les places d’aparcament estan ubicades en el terreny on hi havia el Club de Petanca Ciutadella de Roses

Més aparcaments a Roses
En aquest terrenys a tocar la Ciutadella i l’Avinguda de Rhode s’han habilitat 100 places d’aparcament per la Festa Major de Roses

El Club de Petanca Ciutadella de Roses deixa el terreny municipal que ocupava a l’Avinguda de Rhode, tot just al costat de la Ciutadella i ben bé enfront de l’Hotel Coral Platja i es trasllada a un de privat que hi a la zona esportiva de la Vinyassa, tot just al costat del Skate Parc.

Un trasllat que permet recuperar a l’Ajuntament de Roses un terreny públic, el qual l’havia cedit durant els darrers anys al Club de Petanca rosinc. Un sòl que “l’empresa Bartra ha fet l’arranjament del terreny, tret les tanques que hi havia i fer una mica de neteja per a que aquests dies de festa major es puguin encabir un centenar de cotxes més en aquesta zona, que estar a tocar a la Ciutadella, i que en total dóna pel voltant de 300 places de pàrquing”, ha afirmat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández, Ferdy.

Un estacionament, però, en el que tindran prohibida l’entrada de vehicles d’un alçada major que un turisme, monovolum o furgonetes, “perquè el departament de Cultura de la Generalitat es va comunicar que les muralles de la Ciutadella han de quedar ben visibles, i per això vam treure, en el seu temps, uns arbres que hi havia a la zona i, ara, posarem gàlibs a l’entrada que no permetran accedir a vehicles de determinada alçada com camions o autocaravanes”, ha manifestat el regidor de Serveis Públics.

Un cop passada la festa major aquest terrenys, que estan a diferent d’alçada es condicionaran, es dotaran de punts de llum i “es faran unes rampes per accedir als diferents nivells i així poder estacionar de fàcilment els vehicles”, ha assegurat Fernández.