Roses dóna la benvinguda a l’estiu amb la celebració de la VIII Festa del Mar

“Market Hola Estiu”

Un Festa del Mar de Roses que enguany acollirà el ‘Market Hola Estiu’ amb moda, complements, artesania i gastronomia

VIII Festa del Mar de RosesLa Festa del Mar de Roses, que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny, oferirà més d’una vintena d’activitats diferents, i com és habitual a preus populars per donar la benvinguda a l’estiu i amb l’objectiu de mostrar als visitants tot el potencial turístic de la Vila de Roses i divulgar els extraordinaris atractius de la zona.

Però, enguany la principal novetat de la que serà la VIII Festa del Mart tindrà lloc “dissabte al vespre a la Ciuadella de Roses, on se celebrarà el ‘Market Hola Estiu’, on hi haurà una desfilada de moda i complements, artesania, gastronomia i música en viu”, ha afirmat Miquel Gotanegra, president de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, entitat organitzadora de la Festa del Mar.

Tercera edició dels premis Arjau
Un ‘Market Hola Estiu’ que s’aprofitarà per celebrar, a les 20:30 hores, la tercera edició dels premis Arjau.
Un guardó que vol reconèixer la trajectòria a llarg de la seva vida a persones vinculades al municipi i que han tingut una trajectòria de referència, que han aconseguit deixar empremta , marcar un camí a seguir i portar el nom de Roses arreu. Aquest any, com a novetat, els premis es divideixen en tres categories, Gastronomia, Turisme i Comerç.  Fins ara els guardonats han estat  l’ artífex del Bulli, Juli Soler;  el fundador del GEN, Eloi Borràs, a títol pòstum. I els fundadors de dos restaurants emblemàtics i de referència de Roses: Alfons Magester, del restaurant Cal Campaner i, Clara Cortada, de La Sirena. . L’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus  considera que el nom del guardó, Arjau, és molt adient per uns reconeixements d’aquest tipus ja que la paraula serveix per designar la barra de ferro o de fusta que es fixa a l’eix del timó d’una embarcació i la fa moure.

Durant la Festa del Mar, el visitant podrà gaudir per un preu a partir de cinc euros  d’ excursions marítimes a Cadaqués, Cap de Creus i al Cap Norfeu, en caiac, parc aquàtic,  batejos de windsurf, de caiac, de vela i de paddle surf ,sortides en menorquina per la badia de Roses, un circuit de minigolf,  Banana, excursions en tren a Punta Falconera i al Puig Rom, 20% de descompte a l’Aquabrava, entre d’altres activitats . També s’han organitzat visites guiades per la Ciutadella i el Castell de la Trinitat. Com a novetat, aquest any es compta amb l’activitat Butterfly Park de Castelló d’Empúries que ofereix un 2×1 als participants de la Festa del Mar.

Les reserves per gaudir de les diferents activitats  es poden fer a través del correu electrònic info@enroses.com i del telèfon 650 27 24 27. O comprant el tiquet a l’entrada del Port Esportiu al punt d’informació de l’Estació Nàtuica . Els horaris  de les activitats de la Festa del Mar són dissabte 10 de juny de les 10h a les 20:30h i diumenge de les 9:30h a les 20:30. El punt d’informació estarà obert de 9h a 18h dissabte i diumenge.

La vuitena Festa del Mar està organitzada per l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, del Port de Roses, i de Roses Comerç.