Roses, l’Ambrosio, la Montse i en Miquel!!

Coses que passen

Francesc GinerÉs la primera vegada que quan surto d’un Ple tinc ganes d’arribar a casa i posar-me davant l’ordinador per explicar el que avui he sentit en paraules dels diferents regidors responsables d’àrees tan importants com Turisme, Promoció econòmica i en un graó menys, Festes.

Una de les intervencions que vaig fer en el torn de Precs i Preguntes, varen estar relacionades amb les passades festes nadalenques i la desídia i la poca iniciativa demostrada per part de l’actual equip de govern .
No és la primera vegada que denuncio com és porten àrees tan importants com Turisme i Promoció econòmica. La immobilitat, la poca imaginació, la nul.la originalitat, la inversió insuficient són uns quants conceptes que defineixen prou be la manera de treballar i la importància que els responsables d’aquestes regidories li donen a aquestes importants regidories. I si no com s’explica que a l’exposar la meva queixa per la manca d’intervenció en les festes de Nadal, el senyor Ambrosio Martínez, deixa anar que Roses per Nadal és un poble mort i que hi ha molt poca gent i que no és pot fer més del que fa i, a més a més, no hi ha diners per invertir.

El que no entenc és, com és possible que porti pràcticament quatre anys al capdavant de una de les regidories més importants i em respongui que Roses per Nadal és un poble mort i no s’hi pot fer-hi res!!

I jo em pregunto, aleshores que coi fa al capdavant d’aquesta regidoria?

No només aquesta resposta és vergonyant sinó que per més inri, l’alcaldessa va i deixa anar, justificant la manca d’iniciatives i la nul.la eficiència durant aquests dies de Nadal, que els senyors de l’ACOR, els hi havien dit que no cal fer res per Nadal a Roses perquè no és necessari.

I jo em pregunto, què passa, que l’ACOR és una autoritat municipal i un òrgan que decideix el nostre destí?

Si això és veritat, i segur que ho és, el responsable de l’ACOR, el multipresident, el que hauria de fer, es tancar-se en el seu hotel i deixar-nos a tots tranquils.
En quant a la Montse Mindan o fa d’alcaldessa o fa Turisme, però les dues coses està clar que no, perquè treballar per desestacionalitzar la temporada és Turisme, i el que no pot fer és obeir els consells d’un personatge que a part de col·leccionar càrrecs, a Roses no ha fet res més.
Ho vaig dir una vegada i ho torno a dir, si aquets que manen actualment ens han de treure de la crisi, hem sembla que ho tenim força malament. El més greu de tot és que a sobre és pensen que ho fan be i creuen i ens volen fe creure que Roses a l’hivern és un poble mort i no si pot fer res.

Jo em pregunto si mai han tingut la idea de treballar, proposar, escoltar, imitar, contractar professionals del tema, en definitiva invertir i buscar solucions perquè Roses sigui atractiu i qui ens visiti durant l’hivern, no marxi només amb el record de les postes de sol.

Salut!

Francesc Giner
Portaveu de Gent del Poble-AM de Roses