Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Roses obre un nou grup de P1 a les llars d’infants per atendre totes les peticions per al curs 2022-2023

Llar d'Infants El Franquet de Roses
Pati de la llar d'infants municipal El Franquet de Roses

Inicialment, el nombre de places disponibles per al proper curs a les llars d’infants era de 102, mentre que el nombre de sol·licituds ha ascendit a 115

Finalitzat el període de preinscripcions per al curs escolar 2022-2023 de les dues llars d’infants municipals de Roses (Cavallet de Mar i El Franquet), el total de 115 sol·licituds presentades han pogut ser ateses, gràcies a la incorporació d’un nou grup de P1 que permetrà la incorporació de la totalitat de nens i nenes preinscrits.

Inicialment, el nombre de places disponibles per al proper curs era de 102, mentre que el nombre de sol·licituds ha ascendit a 115. Ahir dilluns, el regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés, es va reunir amb els pares i mares dels tretze infants que inicialment havien quedat en llista d’espera, per informar-los que l’Ajuntament obrirà un nou grup de nivell P1 el proper curs, concretament a la llar El Franquet, que possibilitarà l’admissió de la totalitat de sol·licituds presentades, podent així atendre les necessitats de les famílies rosinques.
“Per a nosaltres és molt important donar resposta a totes aquelles famílies que necessiten els serveis de les llars municipals. Amb l’obertura d’aquest nou grup de P1 possibilitem que tots els infants de Roses puguin gaudir del servei municipal i s’iniciïn en el procés educatiu a través del joc de manera lúdica i acompanyats de les professionals de les llars d’infants de Roses”, ha afirmat Marc Danés.

En concret, les llars municipals de Roses disposaran el proper curs de set grups. La llar Cavallet de Mar oferirà un grup de P0, un grup de P1 i dos grups de P2, mentre que El Franquet disposarà d’un grup de P0, dos grups de P1 (un d’ells de nova incorporació), i dos grups de P2.