Roses ofereix una formació en TIC (Tecnologia i Comunicació) destinat al Comerç de la Vila

Formació en TIC

Formació gratuïta que ofereix l’Ajuntament de Roses als comerciants per saber-ne més sobre utilitzar les xarxes socials o les eines de gestió TIC i que consta, a més, d’un curs de Comerç Electrònic

Formació en TICPer tal de complementar els Tallers destinats al Comerç de Roses, l’Àrea de Promoció Econòmica ha programat una formació en Tecnologia i Comunicació (TIC), “pensat per modernitzar el servei que ofereix el comerç i les empreses de la Vila”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, el qual ha explicat que aquesta formació està dividida en 2 píndoles, “la primera, de tres hores de durada, tractarà de les xarxes socials, i la segona, també de tres hores, versarà sobre les eines de gestió TIC”, i en curs de Comerç Electrònic, “el qual ja té una durada de 12 hores desenvolupades en diferents dies”.

La píndola sobre Xarxes Socials es portarà a terme el 30 d’octubre de 15 a 18 hores, i en la mateixa s’explicarà quines són les xarxes socials més adequades per a cada negoci, quin estratègia s’ha de seguir per arribar al públic i, en definitiva, com gestionar les xarxes socials de forma estratègica.

La segona píndola, sobre les Eines de Gestió TIC s’impartirà dilluns 20 de novembre, de 10 a 13 hores, i està dirigida a aquells empresaris o comerciants interessats en mecanitzar la gestió del seu negoci i no saben per on començar.

I el curs de Comerç Electrònic es desenvoluparà els dilluns 27 de novembre, 4 i 11 de setembre, també en horari matinal de 10 a 13 hores. En el mateix s’ensenyarà com funciona el comerç electrònic, quins tipus n’hi ha, quines plataformes existeixen per poder endegar un, i com s’ha de gestionar.

Tot gratuït

Cal destacar que tant les píndoles com el curs són gratuïts, “perquè considerem que la formació és bàsica per a la millora del comerç, per això oferim de manera constant aquesta formació dirigida a aquest sector”, ha assenyalat Llorens.
Només cal, però, fer la inscripció prèvia al telèfon 972 15 25 21, o a promocioeconomica@roses.cat.

Assenyalar que els alumnes necessitaren portar a classe un suport electrònic, com una tauleta, un ordinador o un telèfon mòbil.