Roses, que acollirà l’arribada de Transpyr 2020, es posiciona com a destinació cicloturista de referència

Transpyr Coast to Coast

Després de 10 anys acollint la sortida de la Transpyr Roses rebrà als ciclistes en l'última etapa / Fotos: Fotoesportbcn

Amb el canvi de recorregut plantejat per l’any vinent per Transpyr Coast to Coast Roses es convertirà en la ciutat que rebi els herois de l’edició 2020

En el marc del seu posicionament com a destinació cicloturista de referència a la Costa Brava, el municipi de Roses acollirà l’any vinent l’arribada de Transpyr Coast to Coast, considerada una de les deu millors aventures del món en bicicleta.

Des de la seva primera edició la vila de Roses ha estat sempre punt de sortida de la cursa, a més de ser l’amfitriona que ha rebut a milers de ciclistes arribats d’arreu del món, disposats a afrontar el repte de creuar els Pirineus en 7 etapes.

Amb el canvi de recorregut plantejat per l’any vinent per Transpyr Coast to Coast, que revoluciona el seu format habitual i viatjarà d’oest a est, Roses es convertirà en la ciutat que rebi els herois de l’edició 2020. D’aquesta manera, la setena i última etapa sortirà de Camprodon amb destinació Roses, on al port esportiu s’hi concentraran els familiars, amics i espectadors que voldran seguir les arribades d’uns ciclistes que assoliran el repte d’haver creuat els Pirineus, des del mar Cantàbric fins al Mediterrani.

El nou recorregut s’estrenarà el 14 de juny a la localitat francesa de Saint-Jean-de-Luz i passarà per Sant-Jean-Pied-de-Port, Oloron-Sainte-Marie, Bagnères-de-Bigorre, Vielha, la Seu d’Urgell, Camprodon i finalment Roses, on el 20 de juny es posarà punt final a l’11a edició de Transpyr Coast to Coast amb les emotives arribades i la cerimònia de lliurament de premis.

Així, Roses referma la seva aposta per convertir-se en una referència com a destinació turística en cicloturisme, amb especial atenció a les bicis elèctriques, una modalitat cada vegada més present a Transpyr Coast to Coast.