Roses també s’afegirà a la campanya ‘Signa un vot per la independència’

Signa un vot per la Independència

L’ANC Roses reclamarà el dret fonamental de petició a favor de la celebració de la consulta sobre la independència  

Signa un vot per la IndependènciaJa fa mesos que l’Assemblea Nacional Catalana, ANC, està duent a terme, sota el lema ‘Signa un Vot per la Independència’, una recollida  arreu Catalunya de signatures, per demanar el dret de decidir amb la celebració de la consulta sobre la independència.
Una campanya que durant aquests dies arriba a la seva segona fase, i que consisteix en arribar a tot el territori perquè els catalans puguin adreçar una petició al parlament: que exhaureixi totes les vies per convocar una consulta sobre la independència i, si no és permesa, declari la independència d’acord amb el dret internacional.
Amb la mateixa finalitat, l’Assemblea Nacional Catalana territorial de Roses, té previst afegir-se a la iniciativa i desenvolupar la iniciativa entre els vilatans rosincs.

Encara però, no hi han dates per sumar-se a la campanya ja que “cal molts voluntaris per a garantir una bona organització i el compromís de membres de ple dret per a fer d’apoderats”, ha assenyalat en un comunicat el president de l’ANC Roses, Dani Abad.
Per aquest motiu, aquesta setmana entrant, els membres de l’Assemblea Nacional Catalana de Roses tenen prevista una reunió per tractar de l’organització de la campanya, així com d’altres projectes que tenen en cartera els independentistes rosincs.

L’ANC de Roses disposa de les xarxes socials de Facebook Twitter com a canals d’informació, recomanant la web signa.assemblea.cat per accedir “a tota la informació que calgui”.

Video de l’ANC de la campanya ‘Signa un vot per la Independència: