Roses torna a celebrar per segon any consecutiu la Diada Nacional de Catalunya

L’Ajuntament de Roses organitza un acte institucional al matí i una ballada de sardanes al vespre per celebrar la Diada de l’11 de setembre

L’Ajuntament de Roses organitza, per segon any consecutiu, una jornada festiva per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Coincidint amb aquesta cita, el proper diumenge 11 de setembre, tindrà lloc un acte institucional, on els alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de Roses llegiran “el pregó de la Diada” i l’exalcaldessa de la població, Magda Casamitjana, el manifest institucional.

Aquesta lectura, acompanyada d’una actuació musical de Madamme Mustash, tindrà lloc a les 10 del matí a la plaça Catalunya. La jornada culminarà al vespre, amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla la Cervianenca, que es farà a la plaça de les Botxes a partir de les 19 h.

La celebració de la Diada Nacional, no obstant, començarà el 10 de setembre, amb la XXVI Pujada Patriòtica al Puig de l’Àliga. L’excursió sortirà de la plaça de l’Església a les 8.30 h del matí i transcorrerà pels camins de l’Alzeda, el Mas d’en Causa i el Puig de la Sardina fins a arribar al cim. Les inscripcions per participar en l’activitat es tanquen avui, 8 de setembre.

Exit mobile version