Suquet de peix de Rose

Roses tornarà a somriure 4 anys després

I és que després de quatre anys Roses celebrarà la 13ª Nit de l’Humor per Somriure Contra la Leucèmia en favor de la Fundació Josep Carreras

Els vilatans i vilatanes de Roses somreien almenys una vegada a l’any… Fins que va arribar el 2020, i amb ell la pandèmia. El somriure per lluitar contra la leucèmia, llavors, va desaparèixer i Roses, des de llavors, va esdevenir una Vila més trista…

Però s’ha acabat!, perquè el Teatre Municipal de Roses acollirà, el pròxim 30 de setembre la 13ª Nit de l’Humor amb l’objectiu de fer un Somriure Contra la Leucèmia, i recaptar, així, diners per a la Fundació Josep Carreras.
I dels somriures i els riures s’encarregarà en aquesta ocasió l’humorista gadità, “de Cadi de Cadi, que vol dir del casc antic de Cádiz”, Toni Rodríguez, per presentar el seu espectacle “100% Cádiz”. Un humorista que per deixar ben clara la seva procedència sempre surt a l’escenari amb la samarreta del seu estimat equip de futbol, el Cádiz CF.

“Ja teníem ganes de tornar a organitzar una nova edició de la Nit de l’Humor, ja que des del 2019, quan van venir el monologuista Tomás García, no l’hem pogut fer a causa de la pandèmia. I teníem ganes de celebrar aquest espectacle per poder tornar a ajudar a la Fundació Josep Carreras contra la Leuèmia”, ha afirmat el president de l’Associació Wendy’s i l’impulsor d’aquesta iniciativa solidària, Alfons Gómez.

Tres espectacles d’humor al preu d’un

Però Toni Rodríguez, que serà el segon cop que actuarà en Roses per aquesta causa solidària de lluitar contra la leucèmia després d’haver-ho fet al 2016, no estarà sol, ja que està prevista també la participació de Manuel Santander, el chirigotero del Carnaval de Cádiz, i l’actuació de Ramoni i Lali, per completar un espectacle de tres al preu d’un ple de riures, molt de riures.

Donada la gran resposta de públic que sempre assoleix la Nit de l’Humor de Roses per lluitar contra la leucèmia s’ha programat dues sessions per al 30 de setembre al Teatre Municipal de Roses, la primera a les 19 hores i la segona per a les 22 hores.

Reserva d’entrades

Per fer la reservar d’entrades per tal de ser un xic més feliç sense parar de riure almenys durant un parell d’hores per tan sols donatiu de 18€ només cal clicar AQUÍ per assistir a la sessió de les 19 hores, o bé AQUÍ per anar a la segona sessió.