El rosinc Jaume Pujol, del Club Triatló Roses, es proclama campió de la travessia Swim by Sunset en aigües obertes

Club Triatló Roses
Jaume Pujol (de vermell) amb el trofeu de guanyador de la categoria sub-30

El nedador de Roses va aconseguir la victòria en aquesta travessia en el mar, la Swim by Sunset que es va celebrar a Llançà

Jaume Pujol és un jove de Roses de 23 anys que participa en els campionats universitaris de natació, i buscant entrenador es va topar, ara fa quatre mesos, amb el Club Triatló Roses. Un encontre que va servir per pujar el nivell del joves esportistes de l’entitat a la vegada que va servir a en Jaume per preparar-se de cares als seus propis objectius. I un cop acabat el curs lectiu el nedador rosinc va decidir participar en una travessia en aigües obertes de 5 km, la Swim by Sunset, que es va celebrar el passat cap de setmana a Port de la Selva.

I el nedador de Roses va aconseguir arribar a meta en 1 hora, 18 mintus i 50 segons per emportar-se la victòria a la categoria sub-30. Una prova que es va iniciar a la platja de La Farella de Llançà que no va començar gairebé per en Pujol, ja que una mala sortida  el va relegar a les darrers posicions, per la qual cosa es va veure obligat a remuntar posicions fins arribar a Port de la Selva, final de la travessia, a la  24ª posició de la general absoluta i el primer de la seva categoria.

Cal assenyalar que més de 200 nedadors es van llençar a l’aigua dels quals 171 van completar la travessia.

El nedador del Club Triatló Roses es queixava al final de la prova del seu mal inici enla travessia que el va obligar a remuntar, però es va mostrar content perquè  “és la primera vegada que aconsegueixo guanyar en natació i vull agrair aquest èxit al meu entrenador, l’Iván “.

Agraïment que l’Iván Martín, entrenador del Club Triatló Roses, va voler tornar a en Jaume Pujol per “l’esforç que està fent en cada entrenament i per com s’ha acoblat amb el grup de nedadors del Club, pels quals en Jaume és un referent”. Martín va afirmar també que “si en Jaume segueix en la mateixa línia, assolirà els objectius que es proposi dins al natació”.

I un dels objectius de Jaume Pujol es arribar a competir al campionat d’Espanya universitari 2017.