Rusó Sala, profeta a la seva terra, Roses

Rusó Sala

Rusó Sala durant el concert

La cantant de Roses, Rusó Sala, ofereix al Teatre de Roses un concert de qualitat, molta qualitat

Rusó Sala
La cantant Rusó Sala al Teatre de Roses acompanyada de la guitarrista sarda, Caterinnangela Fadda

Rusó Sala és de Roses i dissabte va tenir l’oportunitat de cantar, oferir un concert a la sala gran del Teatre de Roses, “em feia molta il·lusió”, davant el seu públic.

I el seu públic no va fallar ja que més d’un centenar de persones es van donar cita a l’amfiteatre per escoltar la proposta musical de la rosinca. Una quantitat de gent que primer va sorprendre i després satisfer al regidor de Cultura de Roses, Marc Danès “perquè mai havia assistit tant de públic a un concert realitzat al teatre”.

Rusó Sala va sortir a l’escenari acompanyat de acompanyada de la guitarrista sarda, Caterinnangela Fadda, la qual “vaig conèixer fa dos anys a Barcelona” i amb la que porta dos anys realitzant concerts per la mediterrània. Una guitarrista que va portar al concert tot els colors de la seva illa, Sardenya, a la veu i música de qualitat, molts de Sala.

El concert, el format musical que van oferir la rosinca i la sarda va arribar a Roses després de presentar-se a Sardenya, Itália, Barcelona i Girona. Una proposta musical que ha evolucionat durant els darrers mesos per arribar al Teatre municipal en “un punt molt madur, molt macu” que va enamorar a l’auditori per la seva qualitat. Tan és així que es van exhaurir els exemplars del seu últim disc ‘Mar Endins’ que es van posar a la venda al vestíbul de la sala teatral.

La cantautora Rusó Sala va demostrar dissabte que no només enamora amb la seva música allà on va tocar, sinó que també és profeta a la seva terra, Roses.

Nou disc

Rusó Sala
Rusó Sala durant el concert

El concert que va oferir Rusó Sala dissabte serà “com sonarà el nou disc, ja que aquest és l’últim abans de tancar el treball discogràfic”. Un disc que, de moment, no té decidit el títol.

Professora de cant al CAR Roses

Rusó Sala té previst establir-se uns mesos a Roses ja que serà l’encarregada de donar classes a l’Aula de Cant i Cant Jove que organitza el CAR Roses des de aquest octubre fins al mes de maig de 2015.