Sentir-se bé i guapa ara és possible a Farmatural Depilaris amb un preu que, de veritat, no es pot deixar escapar

Farmatural Depilaris de Roses ofereix fins a finals de juny una promoció en dos packs, el ‘Pack Mirada’ i  el ‘Pack Antiestrès’

Farmatural Depilaris
Farmatural Depilaris es troba a la carretera Mas Oliva, nº 15-21, a tocar el CAP de Roses

Ara a Roses les dones estant de sort gràcies a la promoció que ofereix Farmatural Depilaris per realçar la seva bellesa, tenir cura la de les seves mans i peus, i arribar a un estat òptim de benestar.

‘Pack Mirada’

Així, per una banda tenim el ‘Pack Mirada’, que consisteix en realitzar la permanent de les pestanyes, és a dir, arrissar-les per aconseguir el seu realçament, després del qual se’ls donarà color.

D’aquesta manera, a la vegada que les pestanyes queden molt més boniques i esplendoroses, no farà falta després d’utilitzar el rímel, tot i que si es vol fer, el que s’aconseguirà, serà un efecte de unes pestanyes encara més llargues i més espesses.

I aprofitant que ens estem fent la permanent de les nostres pestanyes més un tint de color, el Pack Mirada ofereix una manicura i una pedicura integral, és a dir, ens llimaran i pintaran les ungles tant de les mans com dels peus.

Farmatural DepilarisAixí, aconseguirem, a la vegada que tenir una mirada esplendorosa, presumir d’unes ungles de mans i peus que faran patxoca.

Val, pensareu: molt bé i molt bonic tot, però quant val això? Perquè tot té un cost i no serà pas barato. Doncs, us direm que sí, que a la vida tot té un preu, però us donarem la raó en la segona apreciació, perquè si que és una promoció econòmica de vertitat,  ja que si aprofiteu per fer-vos el ‘Pack Mirada’ des d’ara fins al 31 de juny, només us costarà 32 euros.

És a dir, que amb el preu que normalment paguem per separat per fer-nos un arrissament de pestanyes o donar-li un tint de color en aquestes, ens podrem fer la manicura i la pedicura de franc.

‘Pack Antiestrès’

Pel que respecte al ‘Pack Antiestrès’, us direm que es tracta de dos tractaments molt relaxants. El primer és la higiene facial amb extracció de punts negres, amb una espoliació de la pell i amb aplicació de mascarilles i de sèrum.
Una higiene facial que es realitza amb productes de Matis, l’alta cosmètica francesa. Uns productes que treballen des de la fitocosmètica, és a dir, que la base del seu producte són les plantes, per això no utilitza perfums ni alcohol, sinó aromes.

I durant la higiene facial es practicarà una massatge relaxant a la cara amb l’objectiu també de recuperar l’elasticitat del rostre. És, en definitiva, un tractament de 90 minuts per sortir de Farmatural Depilaris amb un somriure d’orella a orella.

Farmatural DepilarisPerò, compte, que aquesta promoció no és diu ‘Pack Antiestres’ per aquest massatge facial, sinó perquè inclou un massatge amb aromateràpia de 45 minuts personalitzat, és a dir, que es pot escollir com es vol aquest massatge, si només a l’esquena, si a les cames, que sigui relaxant, o bé per descontracturar músculs.

I depenen del massatge que vulguem, les professionals de Farmatural Depilaris utilitzaran l’oli essencial més adient per a la seva efectivitat.

En definitiva, es tracta de una promoció com cal, ja que per només 60 € gaudirem de 2 hores i quart de tractament per estar més guapes i en millor estat de salut

Tota una sessió per al ‘Pack Mirada’ i a conveniència el ‘Pack Antiestrès’

Com sabem que la disponibilitat de temps es escàs, a Farmatural Depilaris han previst que el ‘Pack Mirada’ es pot realitzar en un sola sessió, en canvi, però, al ser tan llarg el ‘Pack Antiestrès’, es dóna la possibilitat de dividir-lo en dues. Així, que primer ens podrem fer la higiene facial, i un altre dia, el massatge sense perdre cap de les avantatges de la promoció.

On és Farmatural Depilaris?

El centre Farmatural Depilaris està tot just a tocar el CAP de Roses, a la carretera Mas Oliva, nº 15-21.
Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 25 66 15640 84 34 73