Sergio Dalma presentarà el seu nou disc ‘Sonríe porque estás en la foto’ al Festival Sons del Món de Roses

El concert de Sergio Dalma al Sons del Món el 3 d’agost forma part de la gira Sonríe porque estás en la foto que celebra la trajectòria de l’artista sabadellenc amb un nou disc  

Sergio Dalma és el nou artista que confirma el festival Sons del Món de Roses. Serà el dia 3 d’agost quan el cantautor sabadellenc trepitjarà l’escenari màgic instal·lat la Ciutadella de Roses per a presentar-hi les cançons del seu nou disc d’estudi, Sonríe porque estàs en la foto. En aquest nou treball, Dalma celebra amb vitalitat i alegria la seva impressionant trajectòria musical. Sergio Dalma ha volgut transmetre amb les seves noves cançons el vitalisme i l’actitud que el caracteritzen en aquesta etapa de la vida. El resultat és un so fresc amb aires dels anys 80s, tremendament contagiós, un registre on Dalma se sent còmode, tot i no deixar de banda les seves balades marca de la casa. 

Les cançons del seu nou disc i les clàssiques que l’han acompanyat durant tots aquests anys, s’uniran en un repertori que farà les delícies del seu públic al llarg de la gira Sonríe porque estàs en la foto. I tot, a més, per celebrar una trajectòria d’un artista que tot i portar trenta i quatre anys de carrera, contínua somrient i estant “en la foto” del pop actual. 

Amb aquesta nova confirmació sumada a David Bisbal, Anastacia, Oques Grasses, Antònia Font i The Tyets el festival delicatessen de l’Empordà es reafirma com un dels grans esdeveniments de l’estiu de la Costa Brava. 

Les entrades per aquest concert es posen a la venda divendres a les 20 hores a través de la web del festival www.sonsdelmon.cat  

Exit mobile version