Fira de la Rosa de Roses

Sí, sí, sí, el Carnaval de Roses 2019 ja està aquí!

Carnaval de Roses 2019
Un ocell, un avió...? No, és Batman!!

Amb la tradicional cercavila i el lliurament de la clau de la ciutat de l’alcaldessa Montse Mindan al Rei Canestoltes es va donar per inaugurat ahir el Carnaval de Roses 2019

Carnaval de Roses
Un ocell, un avió…? No, és Batman!!

Com ja es tradició, una cercavila que es va iniciar a la plaça Catalunya per arribar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola es va inaugurar ahir el Carnaval de Roses 2019.

Una cercavila en la que la música va anar a càrrec, un any més, de la banda de percussió Ociart i que va tenir un veritable protagonista, el Rei Canestoltes, enguany personificat en la persona de Tobias Stein.

I va ser protagonista perquè en la vida real Stein és el Rei de la Festa, de la diversió… I ho va demostrar fent ballar a totes les persones que la comitiva trobava al seu pas. Fins i tot les autoritats que l’acompanyaven, l’alcaldessa de Roses Montse Mindan i els regidors Juan Manuel Fernández, Félix Llorens i Francesc Giner seguien els seus moviments coreogràfics (cal a dir que algú no ho feia físicament, però si amb el seu esperit).

I ballant, ballant van arribar a l’envelat de la Rahola per portar a terme l’acte, presentat i conduit per Lídia Sagué, de lliurament de la clau de la ciutat per part de l’alcaldessa al Rei Carnestoltes, que fins a aquests dilluns serà l’amo i senyor de Roses.

Abans, però, de l’entrega de la clau, els diferents Reis de Carnaval van desitjar a tots els assistents que gaudeixin de valent de la festa de disfresses.

I ja amb el micròfon a la mà el Rei Carnestoltes va agrair, primer, l’acompanyament musical de la banda Ociart durant la cercavila, per tot seguit anunciar que “aprofitant el bon temps que fa us trauré a tots al carrer a ballar”.

I compte que Tobias Stein ho fa, eh!.

El Carnestoltes va finalitzar el seu parlament demanant al respectable que l’acompanyés en dir la frase que ja va pronunciar durant la presentació del Carnaval, “mai per sobre teu, mai per sota teu, sempre al teu costat!… Que comenci la festaaaaa!”

I la festa va començar amb l’actuació del grup La Loca Histèria, que va ser l’antesala de la música enllaunada que des de fa uns anys ofereix Joventut Rosinka.

Sí, sí, sí, el Carnaval de Roses ja està aquí!

[fsg_gallery id=”379″]