Taller familiar al voltant dels ‘Mòbils’ a Ca l’Anita de Roses

Taller al voltant del 'Mòbils' a Ca l'Anita

Escultura de l'exposició Empordoneses

El Taller serà impartit per de Fiona Morrison i Pilar Farrés en el marc de l’exposició Mobilització d’Empordoneses

Taller al voltant del 'Mòbils' a Ca l'Anita
Escultura de l’exposició Empordoneses

Aquest proper dissabte a les 10 del matí, les artistes Fiona Morrison i Pilar Farrés impartiran un taller a Ca l’Anita. Es tracta d’una activitat familiar per a totes les edats, que parteix d’una selecció molt especial i màgica que es compon de tres elements: el telèfon mòbil com a font d’inspiració; el cos, com a mitja viu d’expressió; i la pintura, com a resultat plàstic del treball amb les emocions i les sensacions.

Cal recordar que al mateix espai es pot visitar l’exposició col·lectiva i multidisciplinar Mobilització, en la qual hi participen els següents:

  • Artistes: Mònica Quintana, Esther Martínez, Juanjo Viñuela, Marta Teixidor, Núria Pallisera, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara  Gassiot, Pilar Farrés, Ramon Fort, Joan  Casellas, Jordi Figueras, Yvonne Heinert, Esther Julià, Cati Palou, Michelle Wilson, Enric Bassegoda, Àngel Rodriguez, M Mercè Cuartiella, Isabel Guzmán, Jordi Casals, Lluis Bosch, Callahan Ruíz, Abdon Jordà, Ester Marcos i Abraham Fidel Ortiz Lugo.
  • Estudiants: A través d’una vídeo-instal·lació, el Grup Trenant, que aplega estudiants de Visual i Plàstica dels instituts de La Jonquera, Castelló d’Empúries, Ramon Muntaner (Figueres), Alexandre Deulofeu (Figueres) i Illa de Rodes (Roses). I dues instal·lacions dels estudiants dels instituts Illa de Rodes i Cap Norfeu (Roses) al 3er pis de Ca l’Anita.

Assenyalar que com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició és: ‘Smartphones, 10 anys’; el qual com el seu títol indica, vol fer reflexionar sobre la presència dels anomenats  ‘telèfons intel·ligents’, els quals van fer la seva aparició l’any 2007; i que des de llavors són un aparell indispensable en les nostres vides. Ja sigui per les possibilitats que ofereixen, la dependència que generen, la post-veritat que creen, el control al qual ens sotmeten, o la simple i pura atracció per l’objecte.

Horari obertura de Ca l’Anita:

  • Divendres, de 17 a 20 hores.
  • Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14 i de 17 a 20 hores

La mostra es podrà visitar fins al diumenge 25 de juny.