Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

“Tenéis prisa?” Doncs… ‘tranquis’, que comença el show de Mojinos Escozíos a les Barraques de Roses

Festa Major de Roses 2013
Mojinos Escozíos a les Barraques de Roses

Mojinos Escozíos, amb el showman de ‘El Sevilla’ al capdavant, arrasen les Barraques de Roses amb un gran espectacle musical

Festa Major de Roses 2013
‘El Sevilla’ en el concert dels Mojinos Escozíos a les Barraques de Roses

“Serán dos horas de espectáculo de luz sonido i de color, donde tocaremos unas 22 canciones de los 14 discos que hemos publicado”, va afirmar Miguel Angel Rodríguez, ‘El Sevilla’, líder i showman dels Mojinos Escozíos, abans de sortir a escena on l’esperaven les 5.000 persones que emplenaven el recinte firal de l’antic càmping Bahía, on estan ubicades les Barraques de Roses.  Una vintena de cançons seleccionades dels seus 14 discos publicats i no només del darrer treball, ‘Semos unas màquinas’.

‘El Sevilla’ i els seus companys de Mojinos, tenen moltes taules, molta experiència dalt de l’escenari,  després de més 15 anys de carrera i un estiu amb molta feina “llevamos ya más de 30 conciertos este verano y ya venimos calentitos”, va assenyalar ‘El Sevilla”.
Preguntat per si coneixia Roses, va contestar  amb el seu conegut humor “he estado más veces que tú en Roses, seguro… Vamos, si has nacido aquí, entonces ya no”. “I què et sembla?” vam voler saber, “muy bonita, muy buena gente y donde mejor se come y las mujeres las más guapas del mundo!… Es lo que hay que decir, no? I aunque no lo fueran también lo díria!”, va afirmar el lider del Mojinos provocant els riures dels representants dels mitjans de comunicació que va atendre abans del concert.

A la 1 en punt de la nit els components dels Mojinos Escozíos, Juan Carlos Barja ‘Zippy‘ al baix i veus, Juan Ramón Artero ‘Chicho’ a la guitarra i veus, “Vidalito” a la guitarra rítmica i veus, Vidal Barja ‘El Puto a la bateria, i Miguel Angel Rodríguez ‘El Sevilla’ com a cantant, van encetar el seu espectacle de música de hard rock y heavy metal espanyol que, destaca, sobre tot, per les lletres de les seves cançons, considerades  irreverents, plenes d’humor i inclòs escatològiques. Unes lletres que possibilita a ‘El Sevilla’  a interactuar amb el públic fent sempre gala del seu humor. Com quan va afirmar als assistents amb llauna de cervesa que es va veure d’un glop, que ell no era un borratxo.

“Tenéis prisa? Nosotros no” va dir ‘El Sevilla’ només trepitjar l’escenari, dirigint-se al públic. Una pregunta i afirmació que va repetir diverses vegades durant l’actuació.

Festa Major de Roses 2013
Mojinos Escozíos a les Barraques de Roses

Del seu darrer treball ‘Semos unas máquinas’ van interpretar Viva er yeti manque pierda, però van tocar d’altres ben conegudes i corejades pel públic com No tienes huevos i Mi jefe del disc ‘Mena Chatruá i Demasiao perro pa trabajá, demasiao carvo pal rocanró, del disc amb el mateix nom, entre d’altres.

Ja a les acaballes del concert ‘El Sevilla’ va realitzar una proposta dirigida a les dones presents al concert,  “sí una muchacha nos enseña una teta cantamos otra canción, si nos enseña las dos tocamos tres, y si se levanta la camiseta i tiene tres tetas llamamos al National Geographic”. Una proposta que va tenir èxit, ja que una noia pujada als espatlles d’una altra persona el s va ensenyar els seus pits. El que va fer que els Mojinos toquessin tres cançons.

L’espectacle concert el va finalitzar els Mojinos Escozíos com fan habitualment, cantant No vales pa ná.

I si abans del concert va tenir la deferència  d’atendre als mitjans de comunicació, el que no va passar amb altres formacions que van passar per les Barraques de Roses, al final del mateix va atendre als seus fans per departir una estona amb ells i, sobretot, per fer-se un munt de fotografies que li demanaven per tenir un record de la seva estada a Roses.

Va ser un final de concert a les Barraques de la festa major de Roses arrasador, per la força escenogràfica dels Mojinos i per l’espectacular convocatòria de públic al recinte firal de l’antic càmping Bahía.

Programant aquest concert per la festa major, el departament de Festes de l’Ajuntament de Roses es va posar, sense saber-ho, un repte. Un repte que podria ser difícil d’assolir. Superar l’èxit aconseguit enguany, a la festa major de Roses de l’any vinent.

[fsg_gallery id=”72″]