The Tyets, el fenomen musical de l’any, actuaran l’11 d’agost a Sons del Món

Les entrades pel concert de The Tyets es posen a la venda avui dimarts a les 20 hores al web del festival www.sonsdelmon.cat 

The Tyets, un dels fenòmens musicals de l’any, se suma al cartell del Sons del Món de Roses. El concert que hi faran serà una oportunitat única per veure’ls en un escenari de luxe, en un entorn espectacular de la Ciutadella de Roses, al bell mig de la Costa Brava. El concert del Sons del Món serà a més a més, una de les poques oportunitat que tindran aquelles persones que volen veure The Tyets amb tranquil·litat, sense patir les incomoditats dels festivals amb moltes bandes i massificats.
El públic del Sons del Món podrà gaudir del seu nou espectacle en un bon horari i en un recinte arquitectònic de primera que compta amb un village al que s’hi pot sopar tranquil·lament i prendre una copa abans o després del concert. En aquest sentit, el Sons del Món acabarà de fer especial aquesta jornada amb una oferta d’entrada més barata pels menors de 10 anys.
 
El concert de The Tyets se suma als ja anunciats d’Antonia Font, Oques Grasses i Anastasia que actuaran al festival el dia 2, el dia 4 i el dia 8 d’agost, respectivament.

Exit mobile version