Quique Dacosta, Carles Abellán i Xavier Sagristà participaran a la 3ª Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra de l’Hotel Terraza
- Quique Dacosta (Quique Dacosta Restaurant, Dènia, 3 estrelles Michelin)
- Carles Abellán (Comerç 24, Barcelona, 2 estrelles Michelin)
- Xavier Sagristà (Mas Pau, Avinyonet de Puigventós, 1 estrella Michelin)
La jornada, dirigida als professionals de l’hosteleria i la restauració, comptarà també amb la col·laboració de la Fundació Alícia i d’una selecció de productors gastronòmics catalans. L’assistència és gratuïta, tot i que és imprescindible confirmar-la a l’apartat d’inscripcions de:
Programa:
09.30h Arribada, recepció i presentació de la jornada
Esmorzar a peu de platja
10.30h: Ponències individuals de cada xef
Carles Abellán, Comerç 24 (Barcelona)
Xavier Sagristà, Mas Pau (Figueres)
Quique Dacosta, Quique Dacosta Restaurant (Dènia)
12.15h: Taula rodona “La Mediterrània al plat”
Diàleg amb Quique Dacosta, Carles Abellán i Xavier Sagistrà
Moderat pel periodista Salvador Garcia-Arbós
13.30h: Ponència “Origen i sentit de la dieta Mediterrània” a càrrec de Jaume Biarnés, responsable de cuina de la Fundació Alícia
14.00h: Dinar-networking
Hotel Terraza
Acte: Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra.
Lloc: Hotel Spa Terraza
Adreça: Av. De Rhode, 32 – 17480 Roses (Costa Brava)
Horari: Des de les 9.30 a les 16 hores