Un Policia Local de Roses fa gran el Fan Club Maverick, el millor de tot el mundial de MotoGP

De Roses a Jerez en bicicleta

Aniceto Díaz amb Maverick Viñales i socis del Fan Club del pilot al circuit de Jerez

Aniceto Díaz, Policia Local de Roses i soci del Club de Fans de Maverick es troba amb el pilot al circuit de Jerez després de recórrer més de 1.200 Km en bicicleta

De Roses a Jerez en bicicleta
Aniceto Díaz amb Maverick Viñales i socis del Fan Club del pilot al circuit de Jerez

Va arribar a Arcos de la Frontera un dia abans del previst. S’havia marcat 6 dies en fer el trajecte des de Roses en bicicleta. Molt just l’havien dit. Per això, “el vaig fer cinc dies”, va dir Aniceto Díaz, però no amb xuleria, perquè no ho és, de xulo. El seu estat de forma físic el va permetre fer-ho. I tant content.

I ahir va sortir d’Arcos de la Frontera a les 4 de la tarda per recórrer els 45 km que el separaven del circuit de Jerez (una trentena si es va en cotxe) per trobar-se amb en Maverick Viñales, “ha estat un trajecte de plaer comparat amb les etapes tan llargues que havia fet els dies anteriors. He anat fins al circuit admirant el paisatge”, va afirmar el policia local

I es van trobar. Viñales i Díaz. Díaz i Viñales. I l’abraçada que es van donar va ser gran, forta, sentida, de dues persones que s’admiren. El policia local rosinc perquè sap que davant seu té un futur campió del món. I en Maverick, perquè era conscient que el que ha fet l’Aniceto, recórrer en bicicleta més de 1.200 quilòmetres en cinc dies, els que hi ha de Roses a Jerez per trobar-se amb ell, no ho fa tothom,. Perquè Maverick va ser conscient que el seu Club de Fans està composat per gent increïble, per campions, com ell. I així ho va deixar palés un policia local de Roses.

“M’he emocionat quan he vist a en Maverick, a la meva dona, la Meritxell i als amics del Club de Fans esperant-me, i m’he emocionat quan m’he abraçat amb ell”, va reconèixer Díaz, el qual el pilot rosinc de Moto GP se l’ha emportat a donar una volta al circuit de Jerez, “i no m’he donat compte per on passava del traçat perquè en Maverick, no parava de preguntar-me coses sobre el meu viatge, tot i que cada dia es comunicava amb mi mitjançant el Whatssap. Es va mostrar molt i orgullós de la gent que integra el seu Club de Fans”.

Una gesta, una aventura, un viatge realitzat per un Policia Local en bicicleta des de Roses a Jerez, més de 1.200 quilòmetres, per deixar palès que el Fan Club Maverick és, sinó el millor, un dels més grans de tot el mundial de Moto GP.

Un repte assolit per Aniceto Díaz de creuar de nord a sud la Península Ibèrica i pel qual ha volgut donar les gràcies “a tothom, no em vull dir noms perquè no em vull deixar cap, però gràcies de tot cor a la meva dona, als meus fills, als meus pares, als meus germans, als amics del Club de Fans de Maverick, al mateix pilot… Gràcies a tothom!”.

Record en memòria de Miquel Pruaño

De Roses a Jerez en bicicleta
El pilot i el policia local de Roses amb el braçalet en homenatge al malaurat ciclista Miguel Pruaño

Mentre Aniceto i Maverick van ser a l’interior del circuit de Jerez van tenir un record en memòria de Miguel Pruaño, ciclista de Jerez amic del Club de Fans de Maverick, el qual va ser atropellat quan anava en bicicleta per un conductor que es va donar a la fuga i que posteriorment va donar positiu per drogues.
El pilot rosinc es va posar el braçalet ofert per Díaz en homenatge a Pruaño.