Una nova fase del Pla de Millora de Circulació de Roses reordena el sector de la Riera de la Cuana

Pla de Millora de Circulació de Roses
El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana, amb agents de la Policia Local i un operari de Rosersa inspeccionant la zona nord de La Cuana

Aquesta nova reordenació del trànsit rodat de Roses suposarà disposar de fins a 150 places d’aparcament regulat

L’Ajuntament de Roses continua desenvolupant les fases del Pla de Millora de la Circulació de Roses, concretament, ara, implementa la reordenació de la petita zona situada al nord de la Riera de la Cuana, la qual afectarà al carrer de la Pedrera, a l’Avinguda de la Cuana en el seu extrem nord i al carrer Puig Rom, també a la part nord.

La nova ordenació, que s’està senyalitzant aquests dies i entrarà en funcionament la setmana que ve, suposarà disposar de fins a 150 places d’aparcament regulat, acabant així amb l’aparcament generalitzat a sobre de les voreres (una queixa recorrent dels veïns), que dificultava la mobilitat dels vianants.

Una nova reordenació del trànsit rodat de la Vila que “esdevé un pas més en la millora de la circulació de Roses per tal de fer-la més segura, ordenada i eficient. Després de la Garriga i el Mas Oliva vam patir una aturada per la crisi sanitària de la COVID-19, però ara tornem a reprendre aquests procés que s’ha de desenvolupar durant tot el mandat”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana.

Cal destacar que en aquesta nova reordenació també es regulen els sentits de circulació, per tal d’evitar situacions en què es puguin trobar dos vehicles en sentits oposats, sense disposar del suficient espai per circular en les condicions de seguretat necessàries.

Millora gradual a tot Roses

El Pla de Millora de Circulació de Roses neix de la necessitat d’ordenació té per objectiu donar solucions a les problemàtiques que presenten diferents espais del municipi, on la circulació no està prou regulada o bé l’existent fins ara ha quedat obsoleta. Es tracta d’un projecte que s’anirà aplicant progressivament, en base a l’estudi que realitzen la Policia Local i el Departament d’Infraestructures de Roses d’aquelles zones on es detecten carències en matèria de circulació.

Fins al moment, s’han dut a terme ja diferents fases d’aquest pla, concretament a les urbanitzacions de La Garriga i del Mas Oliva, i s’estendrà per altres espais del municipi al llarg del present mandat municipal.