Una veïna de Roses evita que falsos inspectors de l’aigua l’estafin

Falsos inspectors de l'aigua

Comunicat via mail enviat per Sorea als seus usuaris

Falsos inspectors de l’aigua corren per Roses amb la intenció d’estafar als ciutadans

Falsos inspectors de l'aigua
Comunicat via mail enviat per Sorea als seus usuaris

L’empresa Sorea, encarregada del subministrament de l’aigua a Roses ha enviat un comunicat d’alerta als seus usuaris de la presència de falsos inspectors a la Vila.

Un avís, però que no ha fet falta a una veïna de Roses que viu al carrer Ramon i Cajal, la qual no volgut donar el seu nom. Aquest matí ha rebut la visita d’aquests falsos inspectors, als quals ha atès sense obrir la porta de reixa, “m’han preguntat que quina aigua bevia, si controlava el calç i el sodi, i els he dit que comprava sempre aigua de garrafa”, ha assenyalat la senyora, per continuar que “tot seguit m’han dit que no era normal comprar sempre aigua de garrafa i m’han dir que els deixés entrar per fer una analítica de l’aigua de l’aixeta”.

Llavors, arribat aquest punt, aquesta veína els ha preguntat de quina companyia eren “i m’han dit que eren d’una empresa privada, i això m’ha donat mala espina, llavors, no els he obert dient-los que no, que continuaria comprant aigua de garrafa”.

En el comunicat enviat als seus usuaris, la companyia de subministrament d’aigua, assenyala que “els nostres operaris van clarament identificats”, i que a més “Sorea no realitza visites ni trucades sa les vivendes particulars per analitar la qualitat de l’aigua, i en cap cas es realitzen cobraments als domicilis particulars in situ”.

Així mateix, la companyia manifesta que l’aigua subministrada a Roses compleix tots els requisits de potabilitat i està sotmesa als més estrictes controls analítics, els quals asseguren la seva aptitud per al consum humà.