Si voleu jugar en una lliga de futbol sala, el Club Esportiu Sala Roses Team 14 us dóna l’oportunitat

Club Esportiu Sala Roses Team 14

El Sala Roses Team 14 organitza demà dissabte i diumenge les segones Jornades de Portes Obertes

Club Esportiu Sala Roses Team 14José Gualde i Jordi Alacid van crear, després de molt esforç i il·lusió el Club Esportiu Sala Roses Team 14. Van injectar aquesta il·lusió a un grapat de joves de Roses que havien jugat a futbol, però a futbol 11, mai havien competit en futbol sala. Un equip que el van federar per jugar a la lliga de 2ª Territorial. Una temporada de futbol sala que en el seu any de debut ha estat tot un èxit. El Sala Roses Team 14 ha quedat en una molt meritòria sisena posició, per davant d’equips amb molta més solera. Un sisè lloc que els jugadors de l’equip, dirigits per Jordi Alacid i Esteban Chaves, podrien haver millorat si no fos perquè han acusat la manca d’efectius en els últims partís de la lliga.

Per això, demà dissabte de 16 a 18 hores el Club Esportiu Sala Roses Team 14 organitza una segona Jornada de Portes Obertes, que se celebrarà a la Sala Polivalent del Pavelló d’Esports, “perquè volem que els joves de 7 a 14 anys tinguin l’oportunitat de practicar esport jugant a futbol sala en un equip federat”, ha afirmar el president del Club, José Gualde.

Les anteriors Jornades de Portes Obertes, celebrades a l’abril, va ser un èxit de participació amb l’assistència entre els dos dies que es va celebrar, d’uns vints jugadors, i ara amb aquesta segona Jornada, “l’objectiu és que vinguin més nois, però també noies poder formar un equip infantil i un altre de femení per a la temporada vinent”, ha destacat Gualde.

Diumenge, 8 de maig, una altra Jornada de Portes Obertes

Els responsables del Club Esportiu Sala Roses Team 14, en previsió que alguns nois i noies no puguin assistir demà, han previst una altra Jornada de Portes Obertes, que es farà aquest diumenge, 8 de maig de 11 a 13 hores.

Reforçar el primer equip

Cal assenyalar que aquestes Jornades de Portes Obertes també estan dirigides a jugadors de totes les edats “per tal de reforçar el primer equip, perquè anem una mica just de jugadors i no volem que es passi com en aquesta temporada, que en alguns partits no teníem reserves i a les segones parts els jugadors estaven fosos”, ha assenyalat el president del Club.

Així, els interessats en jugar la temporada vinent en un lliga de futbol sala només s’han de presentar a la Sala Polivalent (abans anomenada annexa) del Pavelló Municipal d’Esports el dissabte a les 16 hores o el diumenge a les 11.