Si voleu veure la pel·lícula ‘Truman’ a la fresca al Cine Ciutadella viladeroses.cat us regala les entrades

Dues entrades al preu d’una us ofereix viladeroses.cat per veure ‘Truman’ a qui endevini el ‘gazapo’

Cine Ciutadella de RosesJa torna a estar aquí Cine Ciutadella amb la seva programació de Cinema a la Fresca al recinte fortificat de Roses.

I viladeroses.cat torna a fer la promoció dels dos darrers anys. És a dir, oferim dues entrades al preu d’una per assistir, en aquest cas, a la projecció de la primera pel·lícula del Cine Ciutadella 2016 de Roses, que es tracta ni més ni menys que del film ‘Truman’, protagonitzat per Ricardo Darín i Javier Cámara sota la direcció del català Cesc Gay.

Com aconseguir les entrades?

Molt, molt, molt… Fàcilment. Només heu d’endevinar el gazapo que hem inserit a la notícia informant sobre la projecció de la pel·lícula a la Ciutadella de Roses.

I un cop creieu quin és heu de posar la resposta al Facebook de ViladeRoses. Fàcil, oi?

El primer comentari correcte serà el guanyador.

L’afortunat-da haurà de deixar el seu nom i cognoms per poder notificar-ho a l’organització, així quan vagi a la Ciutadella ensenyant el  carnet d’identitat, el donaran les dues entrades.

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.