Vols vendre o llogar casa teva i treure el major rendiment?

DOS IMMO

Un dels pisos que gestiona l'agència immobiliària DOS IMMO

DOS IMMO és la immobiliària a Roses que ofereix la possibilitat de treure el major rendiment a la teva casa, local o terreny que vulguis vendre, o bé llogar

DOS IMMO
L’oficina de DOS IMMO està ubicada al carrer Puig Rom, nº 7

L’Agència Immobiliària DOS IMMO de Roses es caracteritza per ser un empresa que dona un tracte personalitzat, acompanyant en tot moment als seus clients en el procés de compra/venda d’un pis, una casa, local o terreny.
DOS IMMO es distingeix per la transparència, la serietat i, sobretot, per la feina ben feta.
I això no és xerrameca, és una veritat tan evident com que cada dia clareja, perquè el principal objectiu és ajudar als seus clients en la compra/venda del seu immoble a través d’una gestió eficient i honesta.

I si tenim un pis, casa, nau o terreny que tenim pensat vendre o, si més no, llogar, DOS IMMO ens ofereix una atenció personalitzada. Però, a més, ens fan la valoració de l’immoble totalment de franc, així com el reportatge fotogràfic per posar l’immoble en l’aparador d’internet i les xarxes socials, per a que l’operació es porti a terme el més ràpid possible.

Sense exclusivitat

DOS IMMO
Casa que DOS IMMO té en cartera

I una característica a destacar és que els professionals de DOS IMMO no ens demanaran tractament d’exclusivitat. Això vol dir que el nostre immoble el podem tenir en cartera per vendre amb ells com amb qualsevol altre agència immobiliària que vulguem.

D’aquesta manera DOS IMMO dona més possibilitats de transacció de l’immoble als seus clients.

I això no ho fan totes les immobiliàries.

Què passa un cop hem llogat el pis o la nostra casa, nau o terreny?

DOS IMMO
Un dels pisos que gestiona l’agència immobiliària DOS IMMO

Anem a suposar que volem que DOS IMMO ens llogui el nostre immoble. Què passa després?
Doncs succeirà que sabem que tenim un pis o casa o terreny llogat perquè cada mes ens ingressen a la compte corrent del nostre banc l’import del lloguer. No ens hem de preocupar de res més.

Per què? Perquè DOS IMMO disposa d’un servei d’administració de l’immoble i la comunitat per resoldre tots els problemes que pugin sorgir per l’ús del pis o la casa per part de l’inquilí.

Un servei d’administració que resoldrà totes les circumstàncies que es pugin sorgir degut a l’ús d’habilitat de l’immoble. Imprevistos que, en cas que sigui necessari, DOS IMMO ho consultarà amb el propietari per obtenir el seu vistiplau i, un cop concedit, resoldre’s.