El rosinc Mohamed El Amrani identificat com un dels 120 líders del futur de parla hispana i portuguesa

Mohamed El Amrani

El rosinc Mohamed El Amrani és un dels 120 líders del futur de parla hispana i portuguesa

LLYC, una firma global de comunicació ha identificat en un estudi realitzat en 12 països de parla hispana i portuguesa a Mohamed El Amrani com un dels 120 líders del futur i com un del 10 joves més influents d’Espanya

L’Agència Llorente y Cuenca (LLYC) amb la col·laboració de l’empresa Trivu ha desenvolupat, a través de tècniques de processament lingüístic i d’Intel·ligència Artificial, una prospecció dels continguts en les xarxes socials i mitjans de comunicació de joves líders, nascuts després de 1990, de 12 països de de parla hispana i portuguesa.

I el resultat d’aquesta anàlisi portada a terme a Argentina, Brasil, Colòmbia, Equador, Espanya, Estats Units, Mèxic Panamà, Perú, Portugal, República Dominicana i Xile ha estat la identificació de 120 líders (aquells que compten amb un propòsit, de naturalesa mobilitzadora i amb capacitat d’influència) menors de 30 anys.

I entre aquests 120 líders del futur hi és el rosinc Mohamed El Amrani que, a més, l’estudi realitat per LLYC i Trivu el situa com a un dels 10 joves més influents a Espanya.

Un resultat d’aquest treball que per a El Amrani suposa “un honor perquè avala i reconeix la feina que estàs portant a terme, però, sobretot, el que significa per a mi és més energia per continuar treballant, i ara més que mai amb tot el que està passant amb la pandèmia, que afecta, precisament, a les persones que menys tenen. Hi ha moltíssima gent que ho està passant en silenci molt malament i, per tant, és el moment de reclamar polítiques socials més pragmàtiques i és el moment d’estar al costat de les persones”.

Mohamed El Amrani és  emprenedor, comunicador i activista social atalà-marroquí, president de la Xarxa de Convivència de Roses i guanyador de nombrosos premis per la seva emprenedoria i activisme, entre d’ells el Premi Príncep de Girona, per esmentar el més mediàtic.

Així mateix, entre el reconeixements que ha rebut  Mohamed El Amrani, per destacar el més curiós, ha estat el bateig d’un avió Airbus 320 de la companyia Vueling amb el nom ‘Amrani-Bus’.