Suquet de peix de Rose

elBulli1846 rep una visita molt Real

elBulli1846
La princesa Leonor i la infanta Sofía amb el xef Ferran Adrià durant la visita que van fer a 'elBulli1846'

La princesa Leonor i la Infanta Sofía van visitar ahir dimarts elBulli1846 de la mà de Ferran Adrià

La princesa Leonor i la Infanta Sofía assistiran avui a Caldes de Malavella a la gala d’entrega dels premis Princesa de Girona, que presidirà el seu pare, el rei Felip VI. I aprofitant la seva estada a Girona, les dues germanes van visitar ahir, de la mà del xef Ferran Adrià, el primer restaurant del món convertit en museu: elBulli1846.

Una visita de la Casa Real en la que també van participar la vintena de joves que han participat en els programes de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) d’ajuda a la formació i desenvolupament professional, entre d’ells, el rosinc Mohamed El Amrani.

Ferran Adrià va explicar a donya Leonor i donya Sofia que elBulli1846 té com a objectiu i divulgar el llegat d’un restaurant que va revolucionar la gastronomia mundial.

Com a màxima autoritat de Roses, l’alcalde Josep Maria Martínez també va assistir ahir a elBulli1846 durant la visita de princesa Leonor i la infanta Sofía, i on va destacar que

Com a màxima autoritat de Roses, Martínez també va assistir ahir a ‘elBulli1846’ durant la visita de princesa Leonor i la infanta Sofía, i on va destacar que “al marge que siguin les infantes, la Casa Real, que pot ser un tema controvertit, el sol fet que hagin vingut fa que el nom de Roses i el nom elBulli se sentin i es vegin a tot arreu”.

Entre les moltes autoritats que van assistir hi eren el delegat del Govern a Girona, Carlos Prieto, i la secretària d’Estat de Turisme, Rosana Morillo, que aquest mateix matí hi serà a Roses amb motiu d’una visita institucional que realitzarà a l’Ajuntament on serà rebuda per l’alcalde Josep Maria Martínez i membres de l’equip de Govern.