Els jugadors de l’A.E. Roses realitzen unes rutines esportives 3 dies a la setmana per no perdre la forma física

Nelson Hinojosa, coordinador esportiu de l'A.E. Roses

Nelson Hinojosa, coordinador esportiu de l'A.E. Roses

Unes rutines esportives creades pel nou coordinador de l’A.E. Roses, Nelson Hinojosa, per a que els jugadors mantinguin la forma física tot i que la FCF va donar per finalitzades les lligues de futbol

El canvi de coordinador esportiu de l’A.E. Roses es va fer oficial fa uns dies, en ple estat d’alarma pel coronavirus. En principi, la Junta Directiva del club havia acordat amb el coordinador sortint (Ramón Pérez) i el nou (Nelson Hinojosa) fer-ho públic a final de temporada, però l’actual crisi sanitària de la pandèmia de la Covid-19 va fer canviar els plans, i totes tres parts van considerar oportú comunicar-lo, la passada setmana, a la resta de jugadors i tècnics de tots els equips de l’Agrupació Esportiva Roses.

Això va ser quan encara la Federació Catalana de Futbol no havia decidit donar per finalitzada totes les competicions que depenen de la seva organització, és a dir, totes les lligues regionals per sota de la 3ª Divisió.
Ja llavors, el nou coordinador esportiu, Nelson Hinojosa, va estrenar el seu càrrec creant unes rutines de treball “per tal que els jugadors mantinguessin la forma física alhora que fer una activitat per més amè el confinament”, ha afimat Hinojosa.

El coordinador va implementar, segons ha explicat, “una sèrie d’exercicis físics a realitzar 3 dies a la setmana ideats específicament per a cada equip, des de Pre-Benjamí fins al primer equip, passant per totes les categories, els quals són explicats a través d’un PowerPoint, a més d’ un link a Youtube per a que els jugadors vegin com ens fan alguns dels exercicis de manera correcta”.

La manera de fer arribar aquestes rutines esportives als jugadors ha estat a través de l’aplicació de missatgeria Whatsapp, des d’on Nelson Hinojosa va enviar als entrenadors de cada equip per a que aquests, així mateix, ho fessin als seus futbolistes.

En un principi eren uns exercicis pensats “per fer en el període de transició fins que es comencés de nou l’activitat esportiva”, però després que la F.C.F. decidís donar per finalitzades les lligues, “l’objectiu d’aquests exercicis ha canviat, i serviran per a que els jugadors no perdin la forma física d’una forma acusada, dins la vida sedentària a causa del confinament, per a quan es pugui començar a entrenar de nou”, ha dit en Nelson.

Tot i que el nou coordinador esportiu va estrenar el seu càrrec dins un marc d’inactivitat, a causa de la crisi sanitària del coronavirus, Nelson Hinojosa constata amb fets aquella afirmació de “prenc aquest repte amb molta energia i molta il·lusió, i pel qual dedicaré tot el meu esforç en fer-ho el millor possible”, que va dir quan es va fer públic que seria el responsable de la direcció esportiva de l’A.E. Roses.