Mes de paraules

Guitarricadelafuente actuarà el 23 de juliol al Sons del Món de Roses

El cantautor valencià, Guitarricadelafuente, presentarà el dia 23 de juliol a Roses el seu disc de debut La Cantera, publicat a mitjans de l’any passat

Després dels anuncis dels concerts de The Jacksons (22 de juliol), Antonio Orozco (29 de juliol), Stay Homas i Julieta (30 de juliol) i Zaz (3 d’agost), el Festival Sons del Món de Roses fa públic l’actuació per al 23 de juliol del jove cantautor de Castelló Álvaro Lafuente, més conegut com a Guitarricadelafuente, un dels artistes més prometedors de l’escena folk pop estatal.

Guitarricadelafuente va publicar a mitjans de l’any passat el seu disc debut La Cantera (Sony Music, 2022), després d’haver fet un boom el 2018 amb els singles El conticinio”, gravat des de la seva habitació amb un micròfon del Singstar, i “Guantanamera”, inspirat en els estius que passava al poble dels seus avis a Terol.

La cantera va ser produït juntament amb Raül Refree, i junts van aconseguir una sonoritat que partia de la tradició, però que flirtejava amb l’electrònica i els sons urbans. Guitarricadelafuente es recolza en el folk i la poesia, indaga entre sons introspectius, però coloritsi sona melancòlic, però feliç.

La 16a edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic de luxe, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.

Les entrades de Guitarricadelafuente es posaran a la venda demà divendres 17 de març a les 10 hores al web del festival www.sonsdelmon.cat.

Pròximament, s’anunciaran més artistes confirmats per aquesta edició.