Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Joan Plana presenta la seva candidatura per continuar sent alcalde de Roses

Aquest divendres, 27 de gener, a les 19 hores, l’alcalde Joan Plana presentarà la seva candidatura al vestíbul del Teatre Municipal de Roses per a les eleccions del proper 28 de maig

Joan Plana ho farà acompanyat de l’actual portaveu del grup parlamentari d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián.

Després de mostrar la seva voluntat per a tornar a encapçalar la llista republicana a la conferència “Roses: Construint un futur compartit” on Joan Plana va explicar les bases sobre quin ha de ser el present i el futur de la Vila, i ser escollit per unanimitat per la secció local d’ERC a Roses com a alcaldable, l’actual alcalde rosinc presentarà al costat de Gabriel Rufián la seva candidatura per a seguir liderant l’Ajuntament.

Joan Plana va ser investit alcalde de Roses el 26 de juny de 2021 compliment un dels acords presos l’any 2019 entre Esquerra Republicana, Junts per Roses i Gent del Poble en el Pacte de Canyelles, tornant l’alcaldia de l’Ajuntament rosinc als republicans després de 83 anys.
El darrer alcalde republicà va ser Baldiri Martí, que es va haver d’exiliar l’any 1938, en els compassos finals de la Guerra Civil.