Suquet de peix de Rose

L’Ajuntament de Roses reconeix els mèrits esportius de Ivan Alekseev i Alícia Gómez

Reconeixements esportius
Ivan Alekseev i Alícia Gómez amb els diplomes acompanyats dels seus familiars i autoritats de l'Ajuntament de Roses

L’equip de Govern de Roses lliura un diploma i un petit trofeu a aquests dos esportistes per haver triomfat en les seves respectives disciplines esportives

Ahir divendres, l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, i el regidor d’Esports, Miguel Muñoz, acompanyats del primer tinent d’alcalde, Fèlix Llorens i la regidora de Joventut Ester Navas, van lliurar uns diplomes i un petit trofeu a Ivan Alexseev i Alícia Gómez en reconeixement al seu talent esportiu.

El primer reconeixement va ser per a l’Ivan Alekseev Kononouktta per haver-se proclamat campió de Catalunya de Pitch&Putt  2023, títol que va aconseguir el passat mes de juliol en guanyar el torneig Memorial Narcís Sureda celebrat al Pitch&Putt de Castelló Empuriabrava.

I el segon va parar a mans de la jove Alicia Gómez Marcu en aconseguir el títol de campiona de Catalunya Infantil de Taekwondo, en el campionat c celebrat a Barcelona el passat mes de juny. L’Alícia va recollir el diploma i el trofeu ahir després que no poder fer-ho el passat mes de juliol en no trobar-se a Roses.

Tots dos esportistes van estar acompanyats dels seus respectius pares amb els que van poder immortalitzar el moment amb les autoritats de l’Ajuntament de Roses.