Maverick Viñales ratifica que ja està entre els millors en fer a Silverstone el seu segon podi consecutiu

Maverick Viñales
Maverick Viñales al segon esglaó del podi de Silverstone amb Pecco Bagnaina i Jack Miller

El pilot de Roses d’Aprilia Racing ha lluitat fins i tot per la victòria fins a l’última volta frec a frec amb el pilot de Ducati, Pecco Bagnaina

Dues últimes curses, dos podis de Maverick Viñales. La primera a Assen, al mes de juny, on va ser tercer. La segona, després del descans estival de 5 setmanes del mundial de Moto GP, avui mateix, a Silverstone, on ha pujat al segon esglaó del podi, la mateixa posició que va aconseguir ahir en els classificatoris oficials per a la graella de sortida darrera Johan Zarco.
Tot i sortir en primera línia, les sortides no són el punt fort del pilot d’Aprilia Racing, però, a més, ha tingut la mala fortuna de no poder utilitzar el regulador d’altura de la suspensió de darrera, per la qual cosa al pas de la primera volta s’ha vist relegat a la sisena posició.
Tot i això no s’ha despenjat de les posicions capdavanteres, ans al contrari, se sentia bé i amb tant bon ritme que ha superat a Àlex Rins i Jack Miller per anar en persecució de Pecco Bagnaina, que liderava la cursa, aconseguint atrapar-lo i disputar-li la victòria fins a l’última volta.

Amb aquesta segona posició i lluitant per guanyar fins que el pneumàtic de darrera “l’ha aconsellat” que ho deixés estar, ratifica l’afirmació de Maverick expressat a ViladeRoses durant la trobada amb el seu Club de Fans el passat cap de setmana, aviat estarem lluitant per guanyar curses”.

I més aviat de fer això des que ho va dir, impossible.

El Secretari del Club de Fans, José Martínez, a punt de perdre la cua que porta al seu cabell

Durant la trobada de Maveric Viñales a Roses amb els seu seguidors, el Secretari del Club de Fans, José Martínez, li va dir al pilot “quan guanyis una cursa em tallaré la cua”, que porta al cabell. En Maverick li va respondre “potser sigui al circuit de Silverstone el pròxim diumenge que te l’hagis de tallar”.

Doncs d’un pèl, mai millor dit, en José Martínez encara manté la seva cua al cap, però no seria res d’estrany, però res estrany, que aquesta només li duri fins al proper 21 d’agost, quan es disputi el Gran Premi d’Austria.