Nadal a Roses

Roses reconeix els mèrits esportius de Nicolàs Molina i Aniol Oliver

L’equip de Govern de Roses lliura un diploma i un petit trofeu a aquests dos esportistes per haver triomfat en les seves respectives disciplines esportives

Aquest passat dijous, l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, i el regidor d’Esports, Miguel Muñoz, acompanyats dels seus socis de Govern, el primer tinent d’alcalde, Fèlix Llorens i la regidora de Cultura, Sílvia Ripoll, així com la regidora de Joventut, Ester Navas, van lliurar uns diplomes a Nicolàs Molina i Aniol Oliver en reconeixement al seu talent.

A Nicolàs Molina per haver-se proclamat campió de Catalunya de Vela d’Optimist B, en un certamen que es va celebrar a principis del mes de juny a l’Hospitalet de l’Infant. I a Aniol Oliver en conquerir el títol de campió de Catalunya Infantil en aigües obertes.

“Com a regidor d’Esports donar reconeixement al talent de Roses d’esportistes que triomfen a nivell nacional i internacional és un dels nostres objectius i, per tant, hem volgut lliurar aquest diplomes, acompanyats d’un petit trofeu-recordatori”, va manifestar Miguel Muñoz.

Aquests reconeixements també estava previst lliurar-los a la jove Alicia Gómez en aconseguir el títol de campiona de Catalunya Infantil de Taekwondo, en el campionat c celebrat a Barcelona el passat mes de juny, i a Joan Jorquera per penjar-se la medalla de bronze al campionat del món de Taekwondo celebrat a Bakú també el passat mes de juny, i la medalla de bronze als Jocs Europeus que es dur a terme a Crakovia, però en no ser-hi a Roses se’ls lliurarà quan l’agenda dels esportistes ho permeti.