Sergi Giménez, del CPE Roses La Perola, es proclama campió de Catalunya de Surfcàsting

CPE Roses La Perola
Sergi Giménez a dalt del podi com a campió de Catalunya Juvenil de Surfcàsting

El campionat es va celebrar a la platja de Comarruga, a Tarragona, i Sergi Giménez, amb 10 captures va conquerir el campionat a la categoria Juvenil a la modalitat de Pesca-Solta

Aquest passat dissabte, 27 de març, es va celebrar a la població costanera de Comarruga, a Tarragona, el Campionat de Catalunya Mar-Costa, organitzat pel club Los Llaneros del Surfcàsting, en les categories de Dames, Juvenils i Infantils.

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola es va presentar a aquest certamen amb el Sergi Gimenez Torrent, que va participar a la categoria Juvenil. En el seu últim any en aquesta categoria, el pescador de Caldes de Malavella i soci del club rosinc des fa 6 temporades es va presentar a Comarruga amb ganes de fer un bon paper.

I ho va aconseguir, ja que després de dues mànigues de pesca de 3 hores molt complicades per la manca de peix, va conquerir el campionat de Catalunya en fer 10 captures en la modalitat Pesca-Solta.

I un títol més per en Sergi Giménez, el soci més jove del CPE Roses La Perola, després de proclamar-se campió d’Espanya de Surfcàsting al 2018, i aconseguir a l’any següent, al 2019, penjar-se la medalla de plata al Mundial de Seleccions de l’especialitat celebrat Itàlia, el campionat de la X Lliga de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, a més d’un subcampionat al campionat de Catalunya.

Com a campionat de Catalunya Juvenil, Giménez, viatjarà el proper mes de maig a Peñíscola per disputar el campionat d’Espanya Mar-Costa.

Cal assenyalar que el club Los Llaneros del Surfcàsting va aportar 250€ al guanyador per sufragar les despeses del joves pescador al campionat estatal, ja que la Federació Catalana de Pesca no atorga cap subvenció a majors de 18 anys, la qual cosa va provocar que l’organització pugés el preu per participar en el certamen per tal de poder ajudar als esportistes de major d’edat. Tot plegat, va provocar un fort descontent i bastant crispació entre els participants.

Destacar que a la categoria de Dames Rosa Fernández, del club de Castelldefels, es va proclamar campiona de Catalunya, mentre que Alan Fajardo, del club El Botón de Sana Coloma de Gramenet, va guanyar el títol de campió infantil.