Suquet de peix de Rose

Arriba la 7ª edició del Repte solidari 50 x 100 de natació

El rosinc Francisco Abarca torna a organitzar aquest repte de natació solidari que tindrà lloc a la Piscina Muncipal de Roses el pròxim 23 de desembre a benefici, en aquesta ocasió de la Fundació Roses Contra el Càncer

El rosinc Paco Abarca torna a organitzar a la Piscina Municipal de Roses el Repte 50 x 100 de natació. Una activitat que va iniciar l’any 2015 per recaptar diners a favor de la Fundació Josep Carreras, i que va continuar durant els anys següents per destinar diferents donatius a l’Associació Tramuntanets, a la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR), fer realitat una potabilitzadora d’aigua a l’Índia, o ajudar també a l’Associació Catalana de la Sindrome de Moebius de Roses i per darrer cop a la Fundació ALTEM.
Cal esmentar que des del seu inici el repte no s’ha celebrat durant dos anys, al 2018 per impediment laboral de l’organitzador, i al 2020 per la pandèmia.

I en enguany, Francisco Abarca organitza un altre cop aquest Repte solidari 50 x 100 de natació per ajudar, en aquesta ocasió a la Fundació Roses Contra el Càncer, proposant als participants fer un entrenament nedant 50 sèries de 100 metres, ja que es tracta d’això, de fer un entrenament típic de les dates nadalenques, en el qual els nedadors i nedadores participans hauran de nedar 50 sèries de 100 metres.
En cap cas es tracta d’una competició, sinó d’assolir el repte aguantant el ritme d’entrenament. Cal remarcar que l’organització disposarà d’un controlador a cada nivell, que serà qui donarà la sortida a cada sèrie, i que a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se i poder menjar.

Cal assenyalar que els participants es dividiran en 4 grups, segons el nivell de cadascú, per la qual cosa cada nedador haurà d’escollir el grup alhora de fer la inscripció.

  • Grup 1: sortint cada 1’30”
  • Grup 2: sortint cada 1’45”
  • Grup 3: sortint cada 2’
  • Grup 4: sortint cada 2’15”

L’inici del repte està previst per a les 11 hores, així, l’accés a vestidors serà a les 10:30, mentre que les instruccions i la distribució dels grups es farà a les 10.45 hores.

La inscripció s’ha de fer de forma anticipada a través de la plataforma https://www.curses.cat/reptepiscinaroses2023/.  
Cal dir que el preu de la inscripció és un donatiu mínim de 10 €, els quals es destinaran íntegrament a la Fundació Roses contra el càncer.

Les places són limitades i les inscripcions es tancaran un cop s’arribi a 40 nedadors/es.