Juan Manuel Fernández tornarà a pedalar a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Pedalar a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Sortides dels viatges solidaris de Juan Manuel Fernández al 2015 a Sevilla, al 2016 a Santiago de Compostela, al 2017 a l'Ermita del Rocío (Huelva) i al 2018 cap a Fàtima (Portugal)

El regidor d’Infraestructures i Serveis Públics de Roses es tornarà a pujar a la bici per una acció solidària després de 4 anys, tot i que no es mourà de la Vila

“Tornaré a pedalar contra el Càncer!”, amb aquesta il·lusió ho ha anunciat el rosinc Juan Manuel Fernández, Ferdy, tres anys després del seu últim viatge solidari, que el va portar fins  a la població portuguesa de Fàtima, per recaptar diners a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Fernández ha recorregut milers i milers de quilòmetres de manera solidària per ajudar als malalts i familiars de càncer. Recordem viatges que va fer el 2015 de Roses a Sevilla, l’any següent, el 2016, de Roses a Santiago de Compostela, al 2017 de Roses a l’Ermita del Rocío (Huelva), i l’últim, al 2018, quan va anar a sobre de la bicicleta de Roses fins a la població portuguesa de Fàtima.

Ara, quatre després de l’última vegada, tornarà a pedalar a favor de la Fundació Roses Contrà el Càncer. “Un accident i la maleïda pandèmia em vam impossibilitar fer els darrers tres anys, però ho torno a fer sense sortir de casa, perquè no em moc de Roses  guanyarem en seguretat i tranquil·litat de la família i els amics”, ha manifestat Juan Manuel Fernández.

I la pedalada solidària la farà el pròxim 3 de desembre “sense moure’m del lloc”, ha desvetllat Ferdy. I és que de fet no es mourà de la plaça Catalunya i, per tant, no tindrà que arrossegar el carro que l’ha acompanyat en tots els seus viatges per portar roba de recanvi i eines per reparar la bicicleta en cas de punxades, ja que en Ferdy pedalarà sobre una bicicleta estàtica que plantarà al bell mig de la plaça.

I la gent que es solidaritzi per que en Ferdy faci quilòmetres “fins que el cos aguanti, pot aportar la donació que vulgui, des d’1 euro a la quantitat que vulgui, i si hi ha un empresa que vulgui promocionar-se només ha de fer una donació de 150€ i portar una samarreta amb el seu logotip per posar-me-la  o penjar-la a la plaça Catalunya”, ha explicat Fernández.

Les donacions es podran fer el mateix 3 de desembre a la plaça Catalunya on hi haurà ubicada una carpa de la Fundació Roses Contra el Càncer amb l’objectiu d’avituallar i donar suport a en Ferdy durant totes les hores que estigui pedalant.

Juan Manuel Fenández ha volgut remarcar que “tots els diners que es recaptin aniran íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer”.