Nou Repte 50 x 100 de natació a la Piscina de Roses a favor de l’Associació Catalana per la Síndrome de Moebius

Repte 50 x 100

El rosinc Francisco Abarca torna a organitzar aquest repte de natació solidari després d’un any d’aturada obligada per la pandèmia

El rosinc Paco Abarca torna a organitzar a la Piscina Municipal de Roses el Repte 50 x 100 de natació. Una activitat que va iniciar l’any 2015 per recaptar diners a favor de la Fundació Josep Carreras, i que va continuar durant els anys següents per destinar diferents donatius a l’Associació Tramuntanets (2016), a FADIR (2017) i per poder construir una potabilitzadora d’aigua a l’Índia (2019). Només el 2018, per impediment laboral de l’organitzador, i el 2020 per la pandèmia, no es va poder portar a terme aquest repte.

I en enguany, Francisco Abarca torna a organitzar aquest Repte 50 x 100 per ajudar a l’Associació Catalana per la Síndrome de Moebius, proposant als participants fer un entrenament nedant 50 sèries de 100 metres, que és del que es tracta aquest repte.
L’activitat tindrà lloc dissabte 11 de desembre i ja es poden formalitzar les inscripcions, diners de les quals es destinaran de manera íntegra a l’Associació de Moebius.

Els participants podran escollir entre aquests 3 grups:

  • Grup 1: sortida cada 1’45’’
  • Grup 2: sortida cada 2’
  • Grup 3: sortida cada 2’15’’.

En cap cas es tracta d’una competició, sinó d’assolir el repte aguantant el ritme d’entrenament. L’organització disposarà d’un controlador a cada nivell que donarà la sortida a cada sèrie i a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se, menjar…

La inscripció s’ha de fer de forma anticipada a través dels web www.curses.cat, mitjançant el sistema de donatiu (mínim 10 €), que es destinarà íntegrament a l’Associació Catalana per la Síndrome de Moebius. Les places són limitades.