Inici Actualitat SUU i Els Catarres converteixen la Ciutadella de Roses en l’escenari d’una...

SUU i Els Catarres converteixen la Ciutadella de Roses en l’escenari d’una festa en la setena nit de Sons del Món

Els Catarres actuant ahir a la nit al Festival Sons del Món de Roses

SUU va presentar a Sons del Món de Roses el seu tercer treball, Karaoke i Els Catarres el seu cinquè disc, Diamants, que van interpretar barrejat amb els èxits dels seus 10 anys d’història com a banda

En dos mesos SUU ha presentat a Roses els seus dos darrers treballs discogràfics

Susana Ventura i el seu projecte musical, SUU, es va donar conèixer el passat mes de febrer a Roses en un concert celebrat al Teatre Municipal i a on va presentar el seu segon disc, Ventura.
6 mesos després, va tornar a ser a Roses, en el marc del Festival Sons del Món, a on va presentar el seu tercer disc, Karaoke. En aquest tercer treball, SUU ha deixat de banda el indie per composar un total de 7 temes, més el hit de Radio Futura, Enamorada de la moda juvenil, a ritmes de pop i rock, barrejant, depenen de les cançons, el català i el castellà.   

I a l’igual que a la sala teatral, SUU amb la interpretació del dos primers temes, primer  Boom, del nou disc, i Barcelona Tropical, de l’anterior, per reivindicar que és de BCN, es va embutxacar a les gairebé 2.000 persones que es van aplegar per gaudir de la seva música.

Un total de 12 temes va interpretar SUU , tots del disc Karaoke i alguns del treball Ventura, com ara Eres un Temazo, amb el qual va finalitzar la seva actuació a Sons del Món.

I quan passaven uns minuts de les 22:30 hores van saltar a l’escenari, Jan Riera, Èric Vergés i Roses Cruells, Els Catarres!

I si SUU va ser la segona nit que actuava a Roses, Els Catarres ho van fer ahir per tercera vegada, la segona aquest any 2022. Al 2018 van actuar a la primera nit de concerts de Sons del Món, i fa un mes i mig es van presentar de sorpresa per actuar a la Cantarella de Roses, on va interpretar la cançó Fins que arribi l’alba corejada per més de 300 alumnes i a on el director de Sons del Món, Xavi Pascual, va anunciar que per a la setena nit de concerts del Festival, o sigui ahir, totes les famílies que volguessin anar a veure el concert, els seus fills fins a 12 anys tindrien un preu especial de 10€ l’entrada.

Una promoció que va tenir una molt bona resposta, donada la quantitat d’infants i joves que hi havia a l’auditori del Festival, acompanyats dels seus progenitors, per veure en directe a Els Catarres, que amb el segon tema que van interpretar En peu de guerra, el respectable ja es va aixecar de les seves cadires per no parar de ballar durant l’hora i 40 minuts que va durar el concert.
La Ciutadella de Roses, d’aquesta manera es va convertir en l’escenari d’una festa que va encetar la SUU i que en Jan, l’Èric i la Roser i la resta de músic de Els Catarres van fer esclatar de ball i alegria a tothom que hi era al recinte emmurallat.
Festa que va finalitzar amb Diamants, després de cantar 22 temes anteriors com Fins que arribi l’alba, Sota la llum del sol, Vull estar amb tu o Haurà valgut la pena viure.

Exit mobile version